The Use of Maturograph for Determination of Wheat Flour Baking characteristics
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005191" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005191 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Use of Maturograph for Determination of Wheat Flour Baking characteristics
Popis výsledku v původním jazyce
Baking quality of 20 commercial and 30 variety wheat flour samples were completly analysed including maturograph and baking test.Results of correlation analysis between flour characteristics were reported.
Název v anglickém jazyce
The Use of Maturograph for Determination of Wheat Flour Baking characteristics
Popis výsledku anglicky
Baking quality of 20 commercial and 30 variety wheat flour samples were completly analysed including maturograph and baking test.Results of correlation analysis between flour characteristics were reported.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Getreide Mehl und Brot
ISSN
0367-4177
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—