Antimicrobial Effect of Saccaride Esters with Lauric Acid
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005282" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005282 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antimicrobial Effect of Saccaride Esters with Lauric Acid
Popis výsledku v původním jazyce
Antimicrobial properties of 6-O-laurolsucrose and 6-O-Lauroylglucose was studied. It was found out that 6-O-Lauroylsucrose ester and 6-O-lauroylglucose ester inhibited the growth of Bacillus subtilis LCC 666 more than that of Escherichia coli DMB 3104.
Název v anglickém jazyce
Antimicrobial Effect of Saccaride Esters with Lauric Acid
Popis výsledku anglicky
Antimicrobial properties of 6-O-laurolsucrose and 6-O-Lauroylglucose was studied. It was found out that 6-O-Lauroylsucrose ester and 6-O-lauroylglucose ester inhibited the growth of Bacillus subtilis LCC 666 more than that of Escherichia coli DMB 3104.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
září
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—