Pyrazine formation in course of extrusion cooking
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005437" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005437 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pyrazine formation in course of extrusion cooking
Popis výsledku v původním jazyce
Pyrazine formation in course of extrusion cooking; non-enzymatic browning; Maillard;pyrazines
Název v anglickém jazyce
Pyrazine formation in course of extrusion cooking
Popis výsledku anglicky
Pyrazine formation in course of extrusion cooking; non-enzymatic browning; Maillard;pyrazines
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Czech J. Food Sci. (special issue) 18, 2000
ISBN
1212-1800
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
ČAZV-ÚZPI
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—