Pyrazine formation during extrusion cooking of wheat grits
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005337" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005337 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pyrazine formation during extrusion cooking of wheat grits
Popis výsledku v původním jazyce
Pyrazine formation during extrusion cooking of wheat grits; Maillard reaction; pyrazine; extrusion
Název v anglickém jazyce
Pyrazine formation during extrusion cooking of wheat grits
Popis výsledku anglicky
Pyrazine formation during extrusion cooking of wheat grits; Maillard reaction; pyrazine; extrusion
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Eisenach
Název nakladatele resp. objednatele
6th Wartburg Aroma Symposium
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—