Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studium přípravy a vlastností polymerních obalových fólií s imobilizovanými bakteriociny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005478" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005478 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Studium přípravy a vlastností polymerních obalových fólií s imobilizovanými bakteriociny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce obsahovala výsledky studia přípravy a vlastností dvou typů ionomerních obalových fólií na které byly navázány dva typy potravinářských bakteriocinů. Byla diskutována i možnost uplatnění obalových materiálů tohoto typu v technologii potravin.

  • Název v anglickém jazyce

    Study of properties of polymer packaging films with immobilized bacteriocins.

  • Popis výsledku anglicky

    The results of study on testing of properties of two kinds ionomer packaging films on the surface of which two types of bacteriocins were linked. The suitability of such films for food packaging is discussed.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Skalsky Dvur

  • Název nakladatele resp. objednatele

    XXXI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr, 22.24.5.2000.

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče