Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Properties of polymer packaging films with linked bacteriocins.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005481" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005481 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:_____/00:91771_1

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Properties of polymer packaging films with linked bacteriocins.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The results of study on testing of properties of two kinds ionomer packaging films on the surface of which two types of bacteriocins were linked. The suitability of such films for food packaging is discussed.

  • Název v anglickém jazyce

    Properties of polymer packaging films with linked bacteriocins.

  • Popis výsledku anglicky

    The results of study on testing of properties of two kinds ionomer packaging films on the surface of which two types of bacteriocins were linked. The suitability of such films for food packaging is discussed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP9177" target="_blank" >EP9177: Studium přípravy a vlastností susceptorů.</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Czech Journal of Food Science, Proceedings of Chemical Reactions in Foods IV

  • ISBN

    0862-8653

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Česká akademie zemědělských věd - Ústav zemědělských a potravinářských informací

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku