Properties of polymer packaging films with linked bacteriocins.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005481" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005481 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:_____/00:91771_1
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Properties of polymer packaging films with linked bacteriocins.
Popis výsledku v původním jazyce
The results of study on testing of properties of two kinds ionomer packaging films on the surface of which two types of bacteriocins were linked. The suitability of such films for food packaging is discussed.
Název v anglickém jazyce
Properties of polymer packaging films with linked bacteriocins.
Popis výsledku anglicky
The results of study on testing of properties of two kinds ionomer packaging films on the surface of which two types of bacteriocins were linked. The suitability of such films for food packaging is discussed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP9177" target="_blank" >EP9177: Studium přípravy a vlastností susceptorů.</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Czech Journal of Food Science, Proceedings of Chemical Reactions in Foods IV
ISBN
0862-8653
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká akademie zemědělských věd - Ústav zemědělských a potravinářských informací
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—