Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Computer image analysis of sugar crystals - powerful tool for evaluation and control of crystallization process

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00003945" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00003945 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Computer image analysis of sugar crystals - powerful tool for evaluation and control of crystallization process

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper deals with applications of computer image analysis in evaluation of crystal size distribution and control of crystallization process in technical sugar solutions. The system was successfully applied for the crystal size distribution measurementand also for many other particles from the products of chemical and food industry. Also a methodology for size evaluation of the sucrose crystals obtained from different types of industrial crystallization processes and from laboratory tests was worked out.

  • Název v anglickém jazyce

    Computer image analysis of sugar crystals - powerful tool for evaluation and control of crystallization process

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with applications of computer image analysis in evaluation of crystal size distribution and control of crystallization process in technical sugar solutions. The system was successfully applied for the crystal size distribution measurementand also for many other particles from the products of chemical and food industry. Also a methodology for size evaluation of the sucrose crystals obtained from different types of industrial crystallization processes and from laboratory tests was worked out.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 8th Symposium of Association Andrew VanHook: Water

  • ISBN

    3-87040-072-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    55-62

  • Název nakladatele

    Association Andrew VanHook

  • Místo vydání

    Reims

  • Místo konání akce

    Reims

  • Datum konání akce

    29. 3. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku