Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Image Analysis of sugar crystals in massecuite and dry state

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00003946" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00003946 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Image Analysis of sugar crystals in massecuite and dry state

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper deals with applications of computer image analysis in evaluation of crystal size distribution and control of crystallization process in technical sugar solutions. The Laboratory Universal Computer Image Analysis - LUCIA G system (by firm Lab-Imag Prague) was chosen for this task. The system enables to extend the work at the crystallization station and to make it substantially more efficient, which involves the evaluation of the produced crystals and the acquirement of the necessary substance properties and kinetic parameters.

  • Název v anglickém jazyce

    Image Analysis of sugar crystals in massecuite and dry state

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with applications of computer image analysis in evaluation of crystal size distribution and control of crystallization process in technical sugar solutions. The Laboratory Universal Computer Image Analysis - LUCIA G system (by firm Lab-Imag Prague) was chosen for this task. The system enables to extend the work at the crystallization station and to make it substantially more efficient, which involves the evaluation of the produced crystals and the acquirement of the necessary substance properties and kinetic parameters.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Zuckerindustrie

  • ISSN

    0344-8657

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    126

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    215

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus