1. Chemical composition of less-known wild fruits
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004023" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004023 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
1. Chemical composition of less-known wild fruits
Popis výsledku v původním jazyce
15. Ten species of wild fruits were analyzed for the contents of vitamin C, b-carotene, fatty acids composition, minerals (Na, K, Ca, Mg, P, Fe, Cu, Zn, Mn) and volatile flavour constituents. Basic physical and physicochemical parameters were measured, too.
Název v anglickém jazyce
1. Chemical composition of less-known wild fruits
Popis výsledku anglicky
15. Ten species of wild fruits were analyzed for the contents of vitamin C, b-carotene, fatty acids composition, minerals (Na, K, Ca, Mg, P, Fe, Cu, Zn, Mn) and volatile flavour constituents. Basic physical and physicochemical parameters were measured, too.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
6. Biologically active phytochemicals in food
ISBN
0-85404-806-5
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
241-244
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Royal Society of Chemistry
Místo vydání
5. Cambridge, UK
Kód UT WoS kapitoly
—