Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Přednosti a rizika konzumace syrových potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004041" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004041 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Přednosti a rizika konzumace syrových potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Rizika konzumace syrových potravin jsou v mnoha případech (vejce, maso, mléko, luštěniny) větší než přínosy (vyšší obsah vitaminů a dalších biologicky aktivních látek) z důvodu obsahu mikrobů a přírodních toxických látek.

  • Název v anglickém jazyce

    The advantages and risks of raw foods consumption

  • Popis výsledku anglicky

    The risks of consumption of uncooked foods are in some cases (eggs, meat, milk, pulses) higher than its assets (higher content of vitamins and other biological active compounds) due to contents of microbes and natural toxic compounds.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Výživa a potraviny - Zpravodaj školního stravování

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    56

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    156-160

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus