The comparison of methods for the determination of Aspartame sweetness equivalent
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004056" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004056 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The comparison of methods for the determination of Aspartame sweetness equivalent
Popis výsledku v původním jazyce
Optimum concentration for Aspartame to replace sugar must be determinate for each particular case. In our experiment we determined sweetness of aqueous solutions of 0-10% sucrose and 1mg-2g Aspartame per litre.
Název v anglickém jazyce
The comparison of methods for the determination of Aspartame sweetness equivalent
Popis výsledku anglicky
Optimum concentration for Aspartame to replace sugar must be determinate for each particular case. In our experiment we determined sweetness of aqueous solutions of 0-10% sucrose and 1mg-2g Aspartame per litre.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
The 4th Pangborn Sensory Science Symposium, 2001: A Sense Odyssey
ISBN
COLORADOC 21121
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
124
Název nakladatele
Pangborn
Místo vydání
Dijon
Místo konání akce
Dijon
Datum konání akce
22. 6. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—