Oxidační stabilita tuků v emulzi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004087" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004087 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Oxidační stabilita tuků v emulzi
Popis výsledku v původním jazyce
Oxidační stabilita tuků v emulzi margarinu. Vliv hydrogenace a přeesterifikace na oxidační stabilitu.
Název v anglickém jazyce
Oxidation stability of fats in emulsion
Popis výsledku anglicky
Oxidation stability of fatty emulsion of margarine. Influence of hydrogenation and transesterification of fats on the oxidation stability.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sb.přednášek 39.mez.konf.technol.anal.tuků
ISBN
80-86238-14-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
85-90
Název nakladatele
Unilever ve spolupráci s ČSCH
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
Hotel Horizont, Žel.Ruda - Špičák ČR
Datum konání akce
1. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—