Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Oxidační stabilita tuků v emulzi

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004087" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004087 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Oxidační stabilita tuků v emulzi

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Oxidační stabilita tuků v emulzi margarinu. Vliv hydrogenace a přeesterifikace na oxidační stabilitu.

  • Název v anglickém jazyce

    Oxidation stability of fats in emulsion

  • Popis výsledku anglicky

    Oxidation stability of fatty emulsion of margarine. Influence of hydrogenation and transesterification of fats on the oxidation stability.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sb.přednášek 39.mez.konf.technol.anal.tuků

  • ISBN

    80-86238-14-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    85-90

  • Název nakladatele

    Unilever ve spolupráci s ČSCH

  • Místo vydání

    Nelahozeves

  • Místo konání akce

    Hotel Horizont, Žel.Ruda - Špičák ČR

  • Datum konání akce

    1. 1. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku