Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Preferences of dishes served as lunch by various groups of respondents.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004281" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004281 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    polština

  • Název v původním jazyce

    Preferencje zestawów glównych dań obiadowych przez wybrane grupy konsumentów,

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Více než 500 respondentů (z restaurací i různých školních jdelen) se zúčastnilo sociologického průzkumu, při kterém byly sledovány vlivy uplatňující se při výběru pokrmů. Respondenti si vybírají nejvíce podle sensorických vlastností, tradice a druhu surovin použitých pro přípravu pokrmů.

  • Název v anglickém jazyce

    Preferences of dishes served as lunch by various groups of respondents.

  • Popis výsledku anglicky

    More than 500 persons (in restaurants and school catering) took part in this sociological research. The influences on choice of dishes were followed. The respondents pick up dishes most of all on the base of sensory value, tradition and types of raw materials used for dishes.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Praca zbiorowa: Technologia zywności i oczekiwania konsumentów

  • ISBN

    83-915774-0-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    6-6

  • Název nakladatele

    Komitet Technologii i Chemii Zywności PAN

  • Místo vydání

    Warszawa

  • Místo konání akce

    Warszawa

  • Datum konání akce

    6. 7. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku