Preferences of dishes served as lunch by various groups of respondents.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004281" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004281 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
polština
Název v původním jazyce
Preferencje zestawów glównych dań obiadowych przez wybrane grupy konsumentów,
Popis výsledku v původním jazyce
Více než 500 respondentů (z restaurací i různých školních jdelen) se zúčastnilo sociologického průzkumu, při kterém byly sledovány vlivy uplatňující se při výběru pokrmů. Respondenti si vybírají nejvíce podle sensorických vlastností, tradice a druhu surovin použitých pro přípravu pokrmů.
Název v anglickém jazyce
Preferences of dishes served as lunch by various groups of respondents.
Popis výsledku anglicky
More than 500 persons (in restaurants and school catering) took part in this sociological research. The influences on choice of dishes were followed. The respondents pick up dishes most of all on the base of sensory value, tradition and types of raw materials used for dishes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Praca zbiorowa: Technologia zywności i oczekiwania konsumentów
ISBN
83-915774-0-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
6-6
Název nakladatele
Komitet Technologii i Chemii Zywności PAN
Místo vydání
Warszawa
Místo konání akce
Warszawa
Datum konání akce
6. 7. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—