Jaké pokrmy preferují vysokoškolští studenti v menzách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004151" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004151 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jaké pokrmy preferují vysokoškolští studenti v menzách
Popis výsledku v původním jazyce
Výběr pokrmů je ovlivněn mnoha faktory. Nejoblíbenější jsou pokrmy smažené, nejoblíbenější maso rybí a nejoblíbenější přílohou bramborová kaše. Pouze 18 % studentů preferuje vegetariánské pokrmy.
Název v anglickém jazyce
Preferences of dishes in the Czech student's cafeterias
Popis výsledku anglicky
Preference of dishes is influenced by many factors. Fried dishes and fish meat are most favourable. Mashed potatoes are most favourable dish served with meat. The vegetarian dishes prefer 18 % students only.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
56
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
83-84
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—