Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jaké pokrmy preferují vysokoškolští studenti v menzách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004151" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004151 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jaké pokrmy preferují vysokoškolští studenti v menzách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výběr pokrmů je ovlivněn mnoha faktory. Nejoblíbenější jsou pokrmy smažené, nejoblíbenější maso rybí a nejoblíbenější přílohou bramborová kaše. Pouze 18 % studentů preferuje vegetariánské pokrmy.

  • Název v anglickém jazyce

    Preferences of dishes in the Czech student's cafeterias

  • Popis výsledku anglicky

    Preference of dishes is influenced by many factors. Fried dishes and fish meat are most favourable. Mashed potatoes are most favourable dish served with meat. The vegetarian dishes prefer 18 % students only.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    56

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    83-84

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus