Výživové hodnocení oblíbených a neoblíbených obědů v menzách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004152" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004152 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživové hodnocení oblíbených a neoblíbených obědů v menzách
Popis výsledku v původním jazyce
Oblíbené a neoblíbené obědy byly hodnoceny z výživového hlediska. Oblíbené obědy měly příliš vysoký obsah tuku. Neoblíbené obědy měly obsah tuku nižší, ale měly příliš nízký obsah živočišných bílkovin.
Název v anglickém jazyce
Nutritional value of preferred dishes and unpreferred dishes in the Czech students´ cafeterias
Popis výsledku anglicky
The preferred dishes and unpreferred dishes were evaluated from nutritional point of view. The preferred dishes had the content of fat too high. The unpreferred dishes had fat content lower but they had content of animal proteins too low.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
56
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
147-149
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—