Preferences of dishes and meat served as main courses: students and staff of Military University of Ground Forces and conscripts of Czech Army
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG1400%2F01%3A02000007" target="_blank" >RIV/60162694:G1400/01:02000007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Preferences of dishes and meat served as main courses: students and staff of Military University of Ground Forces and conscripts of Czech Army
Popis výsledku v původním jazyce
In a sociological search, preferences of students´and staff of Military University and conscripts motivation concerning the choice of meals, their preferences of meat and starchy dishes served with meat in the main course were determined in cafeterias.
Název v anglickém jazyce
Preferences of dishes and meat served as main courses: students and staff of Military University of Ground Forces and conscripts of Czech Army
Popis výsledku anglicky
In a sociological search, preferences of students´and staff of Military University and conscripts motivation concerning the choice of meals, their preferences of meat and starchy dishes served with meat in the main course were determined in cafeterias.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/MO03011100013" target="_blank" >MO03011100013: REŽIM-Studie k fyziologii výživy příslušníků AČR ve vztahu k pracovnímu a stravovacímu režimu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Warszawa
Název nakladatele resp. objednatele
Państwowa Akademia Nauk
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
CD-RPM