1. Gas-chromatographic determination of S-methylcysteine sulfoxide in cruciferous vegetables
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004311" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004311 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
1. Gas-chromatographic determination of S-methylcysteine sulfoxide in cruciferous vegetables
Popis výsledku v původním jazyce
11. The content of S-methylcysteine sulfoxide was determined in 12 common cruciferous species, by means of gas chromatography (derivatization of S-methyl cysteine sulfoxide with ethyl chloroformate followed by reduction with sodium iodate).
Název v anglickém jazyce
1. Gas-chromatographic determination of S-methylcysteine sulfoxide in cruciferous vegetables
Popis výsledku anglicky
11. The content of S-methylcysteine sulfoxide was determined in 12 common cruciferous species, by means of gas chromatography (derivatization of S-methyl cysteine sulfoxide with ethyl chloroformate followed by reduction with sodium iodate).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European Food Research and Technology
ISSN
1438-2377
e-ISSN
—
Svazek periodika
213
Číslo periodika v rámci svazku
4/5
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
386-388
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—