Flavour perception of basic tastes and the effect of aroma substances
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004500" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004500 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Flavour perception of basic tastes and the effect of aroma substances
Popis výsledku v původním jazyce
Basic taste substances showing sweet, acidic, bitter tastes were affected by the presence of odour compounds both at their threshold and higher concentrations; applications in food science were discussed.
Název v anglickém jazyce
Flavour perception of basic tastes and the effect of aroma substances
Popis výsledku anglicky
Basic taste substances showing sweet, acidic, bitter tastes were affected by the presence of odour compounds both at their threshold and higher concentrations; applications in food science were discussed.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Flavour 2000
ISBN
83-204-2448-8
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
255-263
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Rothe
Místo vydání
Bergholz-Rehbrücke
Kód UT WoS kapitoly
—