Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004729" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004729 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
Popis výsledku v původním jazyce
V této práci byla hodnocena kvalita 50 vzorků průmyslově vyráběných smažených snack výrobků zakoupených v běžné obchodní síti. U těchto vzorků byly hodnoceny zejména obsah polymerních lipidů a peroxidové číslo.
Název v anglickém jazyce
Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study
Popis výsledku anglicky
Quality of fried snack foods in the Czech shops was followed. Fifty samples were analysed and contents of polymerised triacylglycerols and peroxide values were determined.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XXXIX. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-14-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
105-109
Název nakladatele
Unilever ČR, Povltavské tukové závody
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
Železná Ruda - Špičák
Datum konání akce
16. 5. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—