Možnosti ovlivnění stability lahůdkářských výrobků systémem balení. Sborník 4. seminář o údržnosti masa a masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006814" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006814 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti ovlivnění stability lahůdkářských výrobků systémem balení. Sborník 4. seminář o údržnosti masa a masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Přehled principů a možností zvýšení stability lahůdkářských výrobků systémem balení, zejména s ohledem na aplikaci balení v modifikované atmosféře.
Název v anglickém jazyce
The possibility of stabilization of minimally processed foods by system of packaging
Popis výsledku anglicky
The review on the possibility of stabilization of minimally processed foods by system of packaging mainly with respects to application of modified atmosphere packaging.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
4. seminář o údržnosti masa a masných výrobků
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
100
Strana od-do
77-80
Název nakladatele
České a slovenské odborné nakladatelství Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
11. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—