Betainy, jejich syntéza a vlastnosti.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006869" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006869 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Betainy, jejich syntéza a vlastnosti.
Popis výsledku v původním jazyce
Byla připravena řada čistých (98%) alkylamidobetainů o délce acylu 8-18 uhlíkových atomů a pro porovnání řada alkylbetainů o délce alkylu 12-16 uhlíkových atomů.
Název v anglickém jazyce
Structured triacylglycerols for fatty basis without trans-izomes
Popis výsledku anglicky
Series of pure (98%) alkylamidobetaines (N-[3-acylaminopropyl]-N,N-dimethylacetobetaines) with carbon chain length 8-18 carbon atoms were prepared. For comparison series of N-alkyl-N,N-dimethylacetobetaines with 12-16 carbon atoms in alkyl chain were prepared as well.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ze 40. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86236-22-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
156-162
Název nakladatele
OSPACH Čs. spol. chem.
Místo vydání
Ústí nad Labem
Místo konání akce
Harrachov
Datum konání akce
15. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—