Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008365" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008365 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výroba výšestupňových piv kvašením koncentrovaných mladin je ovlivněna vlastnostmi použitého kmene kvasinek. Ve 1/4 provozních zkouškách prověřovány kvasinky používané v ČR. Pozornost byla soustředěna na utilizaci složek extraktu a tvorbu senzoricky aktivních metabolitů.

  • Název v anglickém jazyce

    Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers

  • Popis výsledku anglicky

    Production of high concentrated beer by fermentation of concentrated wort is influenced by yeast strain properties. Under pilot plants were verified czech yeast strains. The study was aimed at utilization of the extract compounds and volatile metabolitesformation.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    80-902671-6-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    224-227

  • Název nakladatele

    VÚPP

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem

  • Datum konání akce

    28. 5. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku