Vplyv teploty na dynamiku rastu Candida maltosa YP1 v emulziach typu olej vo vode
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008454" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008454 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vplyv teploty na dynamiku rastu Candida maltosa YP1 v emulziach typu olej vo vode
Popis výsledku v původním jazyce
Dynamika růstu kvasinky Candida maltosa byla sledována v modelových potravinářských emulzích margarinového typu. Byl sledován vliv inokula, pH, teploty a živin na různé fáze růstu.
Název v anglickém jazyce
Temperature influence on growth dynamic of Candida maltosa YP1 in emulsions of type oil in water
Popis výsledku anglicky
A growth dynamic of the yeast Candida maltosa was studied in model food emulsion of the margarine type. The influence of inoculum, pH value, temperature and nutrients on a various phases of growth were measured.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - 41. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-32-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
134-139
Název nakladatele
Česká chemická společnost
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Trenčianské Teplice
Datum konání akce
14. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—