Some aspects of the reaction of glyoxal with amino acids
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008799" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008799 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Some aspects of the reaction of glyoxal with amino acids
Popis výsledku v původním jazyce
Reaction conditions of the formation of coloured and volatile products were studied during the reaction of glyoxal with various amino acids.
Název v anglickém jazyce
Some aspects of the reaction of glyoxal with amino acids
Popis výsledku anglicky
Reaction conditions of the formation of coloured and volatile products were studied during the reaction of glyoxal with various amino acids.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proc. EURO FOOD CHEM XII
ISBN
90-804957-2-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
235-238
Název nakladatele
Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging (T. Eklund H., De B
Místo vydání
Heverlee
Místo konání akce
Brugge
Datum konání akce
24. 9. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—