Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chemistry of the Maillard reaction in foods

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008807" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008807 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Chemistry of the Maillard reaction in foods

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The major reaction mechanisms and products of the Maillard reaction are described.

  • Název v anglickém jazyce

    Chemistry of the Maillard reaction in foods

  • Popis výsledku anglicky

    The major reaction mechanisms and products of the Maillard reaction are described.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Chemical and functional properties of food saccharides (P. Tomasik, ed.)

  • ISBN

    0-8493-1486-0

  • Počet stran výsledku

    24

  • Strana od-do

    291-314

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    CRC Press

  • Místo vydání

    Boca Raton

  • Kód UT WoS kapitoly