Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Appraisal of alternative extraction techniques for the isolation of PAHs and their derivatives from food and environmental samples - sborník

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008842" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008842 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Appraisal of alternative extraction techniques for the isolation of PAHs and their derivatives from food and environmental samples - sborník

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Comparison of extraction efficiency of ASE, employing different extraction solvent mixtures under the different extraction conditions with commonly used procedures Soxhlet extraction and sonication; spruce needles and fish tissue were used for these purposes; purification of obtained extracts was carried out by gel permeation chromatography (GPC) employing gel Bio-Beads S-X3; identification and quantitation of target PAHs was performed by high performance chromatography with fluorescence detection (HPLC/FLD)

  • Název v anglickém jazyce

    Appraisal of alternative extraction techniques for the isolation of PAHs and their derivatives from food and environmental samples - sborník

  • Popis výsledku anglicky

    Comparison of extraction efficiency of ASE, employing different extraction solvent mixtures under the different extraction conditions with commonly used procedures Soxhlet extraction and sonication; spruce needles and fish tissue were used for these purposes; purification of obtained extracts was carried out by gel permeation chromatography (GPC) employing gel Bio-Beads S-X3; identification and quantitation of target PAHs was performed by high performance chromatography with fluorescence detection (HPLC/FLD)

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník - 1st international symposium on recent advances in food analysis

  • ISBN

    80-7080-528-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    212

  • Název nakladatele

    VŠCHT

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    5. 11. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku