Appraisal of alternative extraction techniques for the isolation of PAHs and their derivatives from food and environmental samples - sborník
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008842" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008842 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Appraisal of alternative extraction techniques for the isolation of PAHs and their derivatives from food and environmental samples - sborník
Popis výsledku v původním jazyce
Comparison of extraction efficiency of ASE, employing different extraction solvent mixtures under the different extraction conditions with commonly used procedures Soxhlet extraction and sonication; spruce needles and fish tissue were used for these purposes; purification of obtained extracts was carried out by gel permeation chromatography (GPC) employing gel Bio-Beads S-X3; identification and quantitation of target PAHs was performed by high performance chromatography with fluorescence detection (HPLC/FLD)
Název v anglickém jazyce
Appraisal of alternative extraction techniques for the isolation of PAHs and their derivatives from food and environmental samples - sborník
Popis výsledku anglicky
Comparison of extraction efficiency of ASE, employing different extraction solvent mixtures under the different extraction conditions with commonly used procedures Soxhlet extraction and sonication; spruce needles and fish tissue were used for these purposes; purification of obtained extracts was carried out by gel permeation chromatography (GPC) employing gel Bio-Beads S-X3; identification and quantitation of target PAHs was performed by high performance chromatography with fluorescence detection (HPLC/FLD)
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - 1st international symposium on recent advances in food analysis
ISBN
80-7080-528-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
212
Název nakladatele
VŠCHT
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
5. 11. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—