Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013054" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013054 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)
Popis výsledku v původním jazyce
Byl stanoven obsah tuku a složení mastných kyselin jemného a trvanlivého pečiva a mražených krémů z tržní sítě ČR. Obsah tuku i složení MK bylo u jednotlivých druhů pečiva velmi rozdílné
Název v anglickém jazyce
Content of fat and fatty acids composition some food products (cookies, biscuits and ice creams).
Popis výsledku anglicky
Content of fat and fatty acids composition in cookies, biscuits and ice creams in Czech retail were determined. Both analyzed components were very variable.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník z konference Atherosklerosa 2004, Praha
ISBN
80-239-3523-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
31-36
Název nakladatele
Česká lékařská společnost J.E.Purkyně
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—