Vliv viskozity na intensitu vjemu kyselé chuti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013144" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013144 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of viscosity on the perceived intensity of acid taste
Popis výsledku v původním jazyce
In presence of thickening agents, the acid taste of aqueous citric acid or tartaric acid solutions decreasing with increasing intensity of acids and thickening agents.
Název v anglickém jazyce
Effect of viscosity on the perceived intensity of acid taste
Popis výsledku anglicky
In presence of thickening agents, the acid taste of aqueous citric acid or tartaric acid solutions decreasing with increasing intensity of acids and thickening agents.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
143-150
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—