Psychorheologie multifázových emulsních systémů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013155" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013155 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Psychorheology of multiphase emulsion systems
Popis výsledku v původním jazyce
The sensory texture are significantly correlated with rheological data, which can be used for the prediction of sensory texture acceptability on the basis of rheological analysis.
Název v anglickém jazyce
Psychorheology of multiphase emulsion systems
Popis výsledku anglicky
The sensory texture are significantly correlated with rheological data, which can be used for the prediction of sensory texture acceptability on the basis of rheological analysis.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychoreologie vícefázových dispersních systémů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the XIVth International Congress on Rheology, Seoul, Korea
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
1-3
Název nakladatele
Springer
Místo vydání
Berlin
Místo konání akce
Seoul, Korea
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—