Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Stárnutí imobilizovaných pivovarských kvasnic v kontinuálním probublávaném reaktoru

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015784" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015784 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactor

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to study the physiological changes of immobilized brewing yeast Saccharomyces cerevisiae in a continuous reactor at three different temperatures (15, 20 and 25°C). During the continuous experiment the viability of free and immobilized cells was followed using vital staining and flow cytometry. The results of viability determination were used to calculate the specific death rate of the immobilized cells (Kd). Further, the flow cytometry was used to follow the glycogen content ofcells and the number of budding cells.

  • Název v anglickém jazyce

    Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactor

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to study the physiological changes of immobilized brewing yeast Saccharomyces cerevisiae in a continuous reactor at three different temperatures (15, 20 and 25°C). During the continuous experiment the viability of free and immobilized cells was followed using vital staining and flow cytometry. The results of viability determination were used to calculate the specific death rate of the immobilized cells (Kd). Further, the flow cytometry was used to follow the glycogen content ofcells and the number of budding cells.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů