Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Produkty organického a konvenčního zemědělství: zhodnocení bezpečnosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015868" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015868 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Products from organic and conventional farming: Assessment of safety.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Growing consumers´ interest in organically produced foods clearly reflects increasing public concern about environmental and personal health issues. In order to be able to make a free and informed choice between organic and conventional foods, an objective assessment of a product quality based on a sound scientific knowledge is needed. One of the main arguments, used in the promotion of organic foods, is their presumed beneficial influence on human health. However, despite an internationally well established regulation and control systems exercised at a production level, there still is a general lack of data on the quality of the organic food products related to their nutritional value and health risk associated properties. For this reason it is necessary to get more data documenting quality of products from organic and conventional farming systems and their relevance to national requirements. Department of Food Chemistry and Analysis, ICT realised in recent years several studies conce

  • Název v anglickém jazyce

    Products from organic and conventional farming: Assessment of safety.

  • Popis výsledku anglicky

    Growing consumers´ interest in organically produced foods clearly reflects increasing public concern about environmental and personal health issues. In order to be able to make a free and informed choice between organic and conventional foods, an objective assessment of a product quality based on a sound scientific knowledge is needed. One of the main arguments, used in the promotion of organic foods, is their presumed beneficial influence on human health. However, despite an internationally well established regulation and control systems exercised at a production level, there still is a general lack of data on the quality of the organic food products related to their nutritional value and health risk associated properties. For this reason it is necessary to get more data documenting quality of products from organic and conventional farming systems and their relevance to national requirements. Department of Food Chemistry and Analysis, ICT realised in recent years several studies conce

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů