3-Chlorpropan-1,2-diol ve zpracovávaných potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015941" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015941 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
3-Chloropropane-1,2-diol in processed foods
Popis výsledku v původním jazyce
Mechanisms of formation, possible precursors of 3-chloropropane-1,2-diol in processed foods were discussed based on previous experimental data. It was shown that the levels of this contaminant depend on various factors including availability of differentprecursors and processing conditions.
Název v anglickém jazyce
3-Chloropropane-1,2-diol in processed foods
Popis výsledku anglicky
Mechanisms of formation, possible precursors of 3-chloropropane-1,2-diol in processed foods were discussed based on previous experimental data. It was shown that the levels of this contaminant depend on various factors including availability of differentprecursors and processing conditions.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů