Alergeny v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015954" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015954 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Alergeny v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Přehled potravinových alergií, potravinových alergenů, požadavky norem GFSI, metody detekce alergenů, postupy pro zpracovatele
Název v anglickém jazyce
Food Alergens
Popis výsledku anglicky
Oveview on food allergies, food allergens, requirements of the GFSI standards to allergens, methods of allergens detection, procedures for industres
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvalita potravin
ISSN
1213-6859
e-ISSN
—
Svazek periodika
5
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
30-33
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—