Interakce hořké a sladké chuti v nápojích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016051" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016051 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Interaction of bitter and sweet tastes in beverages
Popis výsledku v původním jazyce
Interactions of the bitter taste of quinine hydrochloride and the sweet taste of sucrose, Aspartame or Neotame were studied in aqueous and 16% ethanolic solutions
Název v anglickém jazyce
Interaction of bitter and sweet tastes in beverages
Popis výsledku anglicky
Interactions of the bitter taste of quinine hydrochloride and the sweet taste of sucrose, Aspartame or Neotame were studied in aqueous and 16% ethanolic solutions
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
State-of-the-Art in Flavour Chemistry and Biology
ISBN
3-00-015809-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
404-407
Název nakladatele
Rothe
Místo vydání
Garching
Místo konání akce
Eisenach
Datum konání akce
21. 4. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—