Výživová jakost mražených krémů a zmrzlin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016242" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016242 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživová jakost mražených krémů a zmrzlin
Popis výsledku v původním jazyce
Byl stanoven obsah tuku a složení mastných kyselin mražených krémů. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin, zejména kyseliny myristové).
Název v anglickém jazyce
Nutritional quality of ice creams
Popis výsledku anglicky
The composition of fatty acids of ice creams was determined and recognized that it is, from the nutritional point of view, unfavorable (high content of saturated fatty acids, mostly myristic acid).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
60
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
2-3
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—