Biosyntéza složek potravin. Lipidy 1. Mastné kyseliny a jejich deriváty - přehledný článek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017835" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017835 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biosynthesis of Food Constituents: Lipids. 1. Fatty acids and their derivatives- a review
Popis výsledku v původním jazyce
This review article gives a survey of the principal biosynthetic pathways that lead to the most important common fatty acids and their derivatives occurring in foods and feeds. Fatty acids are further subdivided to saturated fatty acids and unsaturated fatty acids.
Název v anglickém jazyce
Biosynthesis of Food Constituents: Lipids. 1. Fatty acids and their derivatives- a review
Popis výsledku anglicky
This review article gives a survey of the principal biosynthetic pathways that lead to the most important common fatty acids and their derivatives occurring in foods and feeds. Fatty acids are further subdivided to saturated fatty acids and unsaturated fatty acids.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
24
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
24
Strana od-do
193-216
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—