Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Biosyntéza složek potravin. Lipidy 1. Mastné kyseliny a jejich deriváty - přehledný článek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017835" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017835 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Biosynthesis of Food Constituents: Lipids. 1. Fatty acids and their derivatives- a review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This review article gives a survey of the principal biosynthetic pathways that lead to the most important common fatty acids and their derivatives occurring in foods and feeds. Fatty acids are further subdivided to saturated fatty acids and unsaturated fatty acids.

  • Název v anglickém jazyce

    Biosynthesis of Food Constituents: Lipids. 1. Fatty acids and their derivatives- a review

  • Popis výsledku anglicky

    This review article gives a survey of the principal biosynthetic pathways that lead to the most important common fatty acids and their derivatives occurring in foods and feeds. Fatty acids are further subdivided to saturated fatty acids and unsaturated fatty acids.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    24

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    24

  • Strana od-do

    193-216

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus