Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Speciační analýza prvků v cereálních moukách kapalinovou chromatografií a hmotnostní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017232" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017232 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22340/06:00017283

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Speciation analysis of elements in cereal flours by liquid chromatography - inductively coupled plasma mass spectrometry

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The article deals with phosphorus and trace element species fractionation in rye and maize flour by size exclusion chromatography and inductively coupled plasma mass spectrometry. Distribution of element species fractions and metal binding ability of a low molecular weight fraction are described.

  • Název v anglickém jazyce

    Speciation analysis of elements in cereal flours by liquid chromatography - inductively coupled plasma mass spectrometry

  • Popis výsledku anglicky

    The article deals with phosphorus and trace element species fractionation in rye and maize flour by size exclusion chromatography and inductively coupled plasma mass spectrometry. Distribution of element species fractions and metal binding ability of a low molecular weight fraction are described.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Chemistry

  • ISSN

    0308-8146

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    99

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    BE - Belgické království

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    158-167

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus