Přírodní antioxidanty z bylin a koření
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017808" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017808 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Natural antioxidants from herbs and spices
Popis výsledku v původním jazyce
Extracts from various herbs and spices are active as antioxidants in lipids, especially in lipid emulsions and as free radical scavengers. Several antioxidants are commercially applied.
Název v anglickém jazyce
Natural antioxidants from herbs and spices
Popis výsledku anglicky
Extracts from various herbs and spices are active as antioxidants in lipids, especially in lipid emulsions and as free radical scavengers. Several antioxidants are commercially applied.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN
1438-7697
e-ISSN
—
Svazek periodika
108
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
776-793
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—