Biosyntéza složek potravin. Aminokyseliny 1. Skupina kyseliny glutamové a asparagové- přehledný článek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017832" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017832 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biosynthesis of food constituents: Amino acids. 1. The glutamic acid and aspartic acid group - a review
Popis výsledku v původním jazyce
This review article establishes a survey of selected principal biosynthetic pathways that lead to the important group of amino acids from the group of glutamic and aspartic acids.
Název v anglickém jazyce
Biosynthesis of food constituents: Amino acids. 1. The glutamic acid and aspartic acid group - a review
Popis výsledku anglicky
This review article establishes a survey of selected principal biosynthetic pathways that lead to the important group of amino acids from the group of glutamic and aspartic acids.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC%20125" target="_blank" >OC 125: Charakterizace a vlastnosti významných produktů Maillardovy reakce</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
24
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
1-10
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—