Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Psychoreologie kečupů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019248" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019248 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Psychoreologie kečupů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Senzorickou a texturní analýzou byly sledovány vlastnosti třinácti výrobků z rajčat (převážně kečupů). Vzorky byly testovány při dvou teplotách (22 °C a 45°C). Mezi testovanými vzorky byly nalezeny statisticky významné rozdíly.

  • Název v anglickém jazyce

    Psychorheology of tomato ketchups

  • Popis výsledku anglicky

    Thirteen tomato products (mostly ketchups) were tested using texture and sensory analysis. Two temperatures (22 °C and 45 °C) were used for both measurements. Significant differences were found among tested samples.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychoreologie vícefázových dispersních systémů</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    54. konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2007, Srní, 15.10.- 18.10. 2007

  • ISBN

    80-86059-42-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    20-20

  • Název nakladatele

    Česká chemická společnost

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku