Antioxidační aktivita extraktů ze slupek tradičních a vysokoolejových arašidů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021300" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021300 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antioxidant activity of peanut skin extracts from conventional and high-oleic peanuts
Popis výsledku v původním jazyce
Extracts from peanut skins from high-oleic peanuts are more stable than extracts from conventional peanuts. For the correct evaluation, it is necessary to use several methods.
Název v anglickém jazyce
Antioxidant activity of peanut skin extracts from conventional and high-oleic peanuts
Popis výsledku anglicky
Extracts from peanut skins from high-oleic peanuts are more stable than extracts from conventional peanuts. For the correct evaluation, it is necessary to use several methods.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
26
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000262713300007
EID výsledku v databázi Scopus
—