S výživou zdravě po celý rok
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022431" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022431 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
S výživou zdravě po celý rok
Popis výsledku v původním jazyce
Výživová hodnota stravy; bílkoviny; sacharidy; tuky ve výživě; vitaminy; minerální látky; antioxidanty; vláknina; potravní doplňky Zelenina a ovoce; bylinky v kuchyni; polévky ve výživě; alternativní směry výživy výživa těhotných a kojících žen; výživa kojence a batolete; děti a výživa; výživa ve stáří Hygiena výživy; cizorodé látky v potravinách; přírodní toxiny v potravinách Cholesterol; ateroskleróza; nesnášenlivost lepku; osteoporóza; laktózová intolerance; fenylketourie; výživa při hepatitidě A; výživa při diabetu;výživa po zánětu žlučníku
Název v anglickém jazyce
Health nutrition at all year
Popis výsledku anglicky
Nutrition quality; proteins; carbohydrates; lipids in nutrition; vitamins; mineral compounds; antioxidants; dietary fiber; food supplements Vegetables and fruits; herbs in kitchen; soups in nutrition; unconventional nutrition Nutrition in pregnancy and breast-feeding; nutrition of nurse-child and crawlers; nutrition of children; nutrition of old age people Cholesterol; atherosclerosis; celiac disease; osteoporosis; lactose intolerance; nutrition at diabetes; nutrition at gall-bladder inflammations
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-247-2512-3
Počet stran knihy
136
Název nakladatele
Grada Publishing a.s.,
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—