Mechanismus působení antioxidantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024233" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024233 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mechanismus působení antioxidantů
Popis výsledku v původním jazyce
Oxidace lipidů a tedy i vznik volných radikálů je přirozenou reakcí v biologických systémech i v kosmetických a potravinářských výrobcích. Byla diskutována obecně oxidace lipidů, rozdělení antioxidantů a tokoferoly.
Název v anglickém jazyce
Mechanism of activity of antioxidants
Popis výsledku anglicky
Lipid oxidation and free radical formation is natural reaction in biological systems and cosmtic and food products. Lipid oxidation, antioxidant separation and tocopherols were discussed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
98. Kosmetologický seminář Třeboň 2010
ISBN
978-80-254-6928-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Kosmetologická společnost České republiky
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Třeboň
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—