Changes in Nutrients, Antinutritional Factors, and Contaminants at Frying Temperatures
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024273" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024273 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes in Nutrients, Antinutritional Factors, and Contaminants at Frying Temperatures
Popis výsledku v původním jazyce
The changes of protein, fats, carbohydrates, vitamins, minerals, phenolics, contaminants, natural toxic and antinutritional compounds during deep frying of food are described. The formation of acrylamide, volatile compounds etc. are included as well.
Název v anglickém jazyce
Changes in Nutrients, Antinutritional Factors, and Contaminants at Frying Temperatures
Popis výsledku anglicky
The changes of protein, fats, carbohydrates, vitamins, minerals, phenolics, contaminants, natural toxic and antinutritional compounds during deep frying of food are described. The formation of acrylamide, volatile compounds etc. are included as well.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Frying of Food
ISBN
978-1-4398-0682-1
Počet stran výsledku
34
Strana od-do
—
Počet stran knihy
430
Název nakladatele
CRC Press
Místo vydání
Boca Raton
Kód UT WoS kapitoly
—