Resistant starch intake in Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024361" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024361 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Resistant starch intake in Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to estimate the intake of resistant starch in the Czech population by analysis of resistant starch in a range of typical foods representing the main sources of starch intake. From the results, the estimated average intake of resistant starch in the Czech population was found to be 3.2 g/day. Main sources of resistant starch were potatoes, bread, legumes and pasta.
Název v anglickém jazyce
Resistant starch intake in Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to estimate the intake of resistant starch in the Czech population by analysis of resistant starch in a range of typical foods representing the main sources of starch intake. From the results, the estimated average intake of resistant starch in the Czech population was found to be 3.2 g/day. Main sources of resistant starch were potatoes, bread, legumes and pasta.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 6th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
ISBN
978-80-86238-78-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—