Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Doktorské studium na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43891410" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43891410 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Doktorské studium na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek je věnován organizaci doktorského studia na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha. Základní témata oboru doktorského studia v denním studiu se týkají polysacharidů ? článek charakterizuje jednotlivé skupiny polysacharidů, uvádí používané techniky k jejich studiu, vybavenost pracoviště a související literaturu. Od roku 1993 úspěšně absolvovalo doktorské studium 20 studentů. V kombinovaném studiu se osvědčuje spolupráce doktorandů s potravinářským průmyslem.

  • Název v anglickém jazyce

    Doctoral studies at ICT Prague, Department of Carbohydrate Chemistry and Technology

  • Popis výsledku anglicky

    The paper is devoted to the organization of PhD studies at ICT Prague, Department of Carbohydrate Chemistry and Technology. The basic topics for full-time PhD students are related with polysaccharides. The article describes chosen polysaccharides, givesthe used techniques, instrumentation and related references. Since 1993, 20 PhD students finished successfully their studies. Students working in food factories have proved themselves to be helpful for employers.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2011

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    202-205

  • Kód UT WoS článku

    000291115000010

  • EID výsledku v databázi Scopus