Přírodní látky a jejich deriváty chuti pálivé
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892203" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892203 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přírodní látky a jejich deriváty chuti pálivé
Popis výsledku v původním jazyce
Článek přináší přehled látek pálivé chuti a látek, ktré modifikují vnímání této chuti. Je koncipován jako učební pomůcka, obsažené informace mohou být užitečné odborníkům z oborů ptravinářstvý, výživy a biochemie.
Název v anglickém jazyce
Natural Compounds and Their Derivatives of Hot or Pungent Taste
Popis výsledku anglicky
The review article brings a comprehensive survey of compounds with hot or pungent taste and of compounds responsible for modifications of this sensation. It is aimed as teaching material for students and teachers. It may bring some information to food and other specialists.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
105
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
452-457
Kód UT WoS článku
000292014200004
EID výsledku v databázi Scopus
—