Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

5th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892740" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892740 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    5th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Symposium focused on RECENT ADVANCED ANALYTICAL &amp; BIOANALYTICAL TECHNOLOGIES AND EMERGING FOOD-RELATED APPLICATIONS in following areas: ? Allergens, ? Flavours and odours, ? Genetically modified organisms (GMO's), ? Industrial contaminants ? Mycotoxins, marine and plant toxins, ? Nanoparticles, ? Packaging contaminants ? Pesticide and veterinary drug residues ? Processing contaminants, ? Food OMICS ? Authenticity, Traceability, Fraud ? Novel foods &amp; supplements ? Organic foods ? QA/QC and chemometrics in food analysis, Accreditation.

  • Název v anglickém jazyce

    5th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS

  • Popis výsledku anglicky

    Symposium focused on RECENT ADVANCED ANALYTICAL &amp; BIOANALYTICAL TECHNOLOGIES AND EMERGING FOOD-RELATED APPLICATIONS in following areas: ? Allergens, ? Flavours and odours, ? Genetically modified organisms (GMO's), ? Industrial contaminants ? Mycotoxins, marine and plant toxins, ? Nanoparticles, ? Packaging contaminants ? Pesticide and veterinary drug residues ? Processing contaminants, ? Food OMICS ? Authenticity, Traceability, Fraud ? Novel foods &amp; supplements ? Organic foods ? QA/QC and chemometrics in food analysis, Accreditation.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    650

  • Počet zahraničních účastníků

    560

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce