Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

9th international conference CHEMICAL REACTIONS IN FOODS IX (CRF 2023)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928245" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928245 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.crf2023.eu" target="_blank" >http://www.crf2023.eu</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    9th international conference CHEMICAL REACTIONS IN FOODS IX (CRF 2023)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    On September 13-15, 2023, the 9th international conference Chemical Reactions in Foods IX (CRF 2023) took place in Prague, after a break caused by the covid-19 pandemic, with the subtitle &quot;Chemistry &amp; nutrition science beyond smart food designing&quot;. This event is traditionally organized in Prague by the University of Chemistry and Technology in Prague and its Department of Food and Nutrition Analysis, in collaboration with the University of Piemonte Orientale (UPO), Novara, Italy and Wageningen University &amp; Research (WUR), The Netherlands, and under the auspices of the Food Chemistry Division, EuCheMS. CRF 2023 followed on from previous years and again focused on research topics that relate to the latest scientific knowledge on the reactions of food components during processing and storage, and their influence on the quality and safety of products and health of consumers, such as: (i) raw materials for food production, (ii) processing &amp; storage, (iii) strategies to improve quality, safety and shelf life increase, (iv) food additives and other added ingredients, (v) mitigation of food contaminants and residues, (vi) novel foods, botanicals and food supplements, (vii) future &amp; up-cycled food.

  • Název v anglickém jazyce

    9th international conference CHEMICAL REACTIONS IN FOODS IX (CRF 2023)

  • Popis výsledku anglicky

    On September 13-15, 2023, the 9th international conference Chemical Reactions in Foods IX (CRF 2023) took place in Prague, after a break caused by the covid-19 pandemic, with the subtitle &quot;Chemistry &amp; nutrition science beyond smart food designing&quot;. This event is traditionally organized in Prague by the University of Chemistry and Technology in Prague and its Department of Food and Nutrition Analysis, in collaboration with the University of Piemonte Orientale (UPO), Novara, Italy and Wageningen University &amp; Research (WUR), The Netherlands, and under the auspices of the Food Chemistry Division, EuCheMS. CRF 2023 followed on from previous years and again focused on research topics that relate to the latest scientific knowledge on the reactions of food components during processing and storage, and their influence on the quality and safety of products and health of consumers, such as: (i) raw materials for food production, (ii) processing &amp; storage, (iii) strategies to improve quality, safety and shelf life increase, (iv) food additives and other added ingredients, (v) mitigation of food contaminants and residues, (vi) novel foods, botanicals and food supplements, (vii) future &amp; up-cycled food.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    90

  • Počet zahraničních účastníků

    70

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce