Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage? Chemical reactions in food VIII (CRF 2017)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914838" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914838 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage? Chemical reactions in food VIII (CRF 2017)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The key theme of CRF in 2017 was a new knowledge on chemical reactions during food processing and storage. Challenges addressed by CRF 2017 were: (i) Chemical reactions in processed / stored foods; (ii) Recent strategies for high food quality, increased shelf life and safety; (iii) Chemical reactions involving food improvement agents (additives, enzymes, flavorings), mitigation food contaminants and residues; (iv) Biologically-active constituents in food crops and products thereof; (v) Chemistry behind novel foods, botanicals and derived preparations, food supplements.

  • Název v anglickém jazyce

    International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage? Chemical reactions in food VIII (CRF 2017)

  • Popis výsledku anglicky

    The key theme of CRF in 2017 was a new knowledge on chemical reactions during food processing and storage. Challenges addressed by CRF 2017 were: (i) Chemical reactions in processed / stored foods; (ii) Recent strategies for high food quality, increased shelf life and safety; (iii) Chemical reactions involving food improvement agents (additives, enzymes, flavorings), mitigation food contaminants and residues; (iv) Biologically-active constituents in food crops and products thereof; (v) Chemistry behind novel foods, botanicals and derived preparations, food supplements.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1601" target="_blank" >LO1601: Pražské vysokoškolské analytické centrum II a III - NPU 2015-2020</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Vienna House Diplomat Prague, Praha, ČR

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    115

  • Počet zahraničních účastníků

    82

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce