International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage? Chemical reactions in food VIII (CRF 2017)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914838" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914838 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage? Chemical reactions in food VIII (CRF 2017)
Popis výsledku v původním jazyce
The key theme of CRF in 2017 was a new knowledge on chemical reactions during food processing and storage. Challenges addressed by CRF 2017 were: (i) Chemical reactions in processed / stored foods; (ii) Recent strategies for high food quality, increased shelf life and safety; (iii) Chemical reactions involving food improvement agents (additives, enzymes, flavorings), mitigation food contaminants and residues; (iv) Biologically-active constituents in food crops and products thereof; (v) Chemistry behind novel foods, botanicals and derived preparations, food supplements.
Název v anglickém jazyce
International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage? Chemical reactions in food VIII (CRF 2017)
Popis výsledku anglicky
The key theme of CRF in 2017 was a new knowledge on chemical reactions during food processing and storage. Challenges addressed by CRF 2017 were: (i) Chemical reactions in processed / stored foods; (ii) Recent strategies for high food quality, increased shelf life and safety; (iii) Chemical reactions involving food improvement agents (additives, enzymes, flavorings), mitigation food contaminants and residues; (iv) Biologically-active constituents in food crops and products thereof; (v) Chemistry behind novel foods, botanicals and derived preparations, food supplements.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1601" target="_blank" >LO1601: Pražské vysokoškolské analytické centrum II a III - NPU 2015-2020</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Vienna House Diplomat Prague, Praha, ČR
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
115
Počet zahraničních účastníků
82
Typ akce podle státní přísl. účastníků
WRD - Celosvětová akce